Neste arrangement

NABUs nettverkskonferanse 2022

NMBU er denne gang vertskapet for nettverkskonferansen, stedet er Ås og
tidspunktet er mandag 21. –tirsdag 22. november. Konferansen åpner mandag kl 10 og avslutter tirsdag kl 16.

Hovedforedrag ved Arjen Wals, Wageningen Universitet og NMBU, og Ingerid Straume, Universitetet i Oslo. Konferansen gir lærerutdanningene spesiell oppmerksomhet, men åpner også opp for mangfoldet innenfor forskning og utviklingsarbeid knyttet til bærekraft og utdanning. Vi planlegger en fysisk konferanse og legger til rette for digital deltakelse.

Invitasjon med lenke til påmelding: https://nettskjema.no/a/275351

Stipendiater som arbeider med bærekraft og utdanning inviteres til:

Stipendiatwebinar 24. mai 2022

Dette webinaret fører sammen stipendiater innenfor feltet bærekraft og utdanning som vil bli kjent med hverandres prosjekter. Arrangementet i år er et samarbeid mellom NABU, netværk om Forskning i Uddannelse for Bæredygtig Udvikling (FUBU), forskergruppene Utdanning for bærekraft (HVL) og COMPETE (HVL), forskningsklyngen Kritisk og praksisorientert danningsforsking (HVL) og ph.d.-programmet Studier av danning og didaktiske praksiser (HVL).

Webinaret er enkelt bygd opp. Etter en innledende bli kjent-runde har vi invitert Kjersti Fløttum fra Universitetet i Bergen til å holde et foredrag som et samlende punkt. Deretter vil deltakerne arbeide med hverandres prosjekter og tekster i mindre grupper, ledet av erfarne forskere.

Påmeldingsfrist: 10. april

Mer informasjon om webinaret og lenke til påmelding her.

Bli med på NABU-seminar 23.11.21!

Årets tema er «Utdanningens rolle i bærekraftig omstilling»

NABU arrangerer digitalt seminar 23.11.21 kl. 09.00 – 14.30. Du er velkommen, både som deltaker og/eller bidragsyter!

Fokuset vil være på hvordan utdanning kan styrke innsatsen for å oppnå bærekraftige omstilling individuelt og kollektivt.Vi ønsker allerede nå at du registrerer ditt bidrag til seminaret og/eller deltakelse. Registrer deltakelse her.

Vi inviterer alle som ønsker til å registrere presentasjoner for parallellsesjonene. Man kan presentere aktuell forskning, prosjekt eller didaktikk. Det er også mulig å holde en workshop i samme tidsperiode som en parallellsesjon. Registrer ditt bidrag til seminaret her.

Mer informasjon om seminaret kan du lese her.

Seminaret vil bli etterfulgt av NABUs årsmøte i tidsrommet 14.30-16.00. Det er åpent for alle medlemmer og egen saksliste sendes medlemmene.

Fakultet for lærerutdanning og pedagogikk og Senter for samarbeidslæring for bærekraftig utvikling ved Høgskolen i Innlandet er vert for NABUs seminar og årsmøte i 2021.

Vi i NABU håper på å se så mange som mulig – vi gleder oss!

%d bloggere liker dette: